Ubica ruskog ambasadora ubijen, objavljene fotke / FOTO

Izvor: B92, 19.Dec.2016, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica ruskog ambasadora ubijen, objavljene fotke / FOTO

Ankara -- Na društvenim mrežama objavljene su fotografije napadača koji je upucao ruskog ambasadora u Ankari. Mediji prenose da je napadač ubijen.

Na jednoj od fotografija vidi se muškarac u crnom odelu sa crnom kravatom kako stoji sa prekrštenim rukama, a na drugoj isti čovek sa pištoljem u rukama kako stoji pored tela na zemlji.

Na fotografijama iz galerije vidi se grupa ljudi koja je prisustvovala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvaranju kako čuči u jednom ćošku, kao i telo ubijenog ambasadora.

Rojters navodi da je napadač u galeriju ušao pokazavši policijsku propusnicu.

Na ruskog ambasadora Andreja Karlova u Ankari je pucano za vreme izložbe fotografija. Mediji prenose da je preminuo od zadobijenih povreda.

Takođe, objavljen je i snimak trenutka u kojem je ambasador upucan.

.

.

.

.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.