Ruski ambasador:Brinemo da SAD spremaju novi napad na Siriju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2018, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruski ambasador:Brinemo da SAD spremaju novi napad na Siriju

Ruska ambasada u SAD objavila je da je ambasador Anatolij Antonov kazao američkim zvaničnicima da je Moskva zabrinuta zbog znakova da Vašington sprema nove napade na Siriju, prenosi Rojters.

Navodi se da je Antonov u razgovorima održanim ranije ove nedelje upozorio da je Rusija protiv "neosnovane i ilegalne agresije na Siriju".

U objavi na zvaničnoj stranici ambasade Rusije u Vašingtonu navedeno je da se Antonov sastao sa više američkih zvaničnika, uključujući specijalnog predstavnika za Siriju Džejmsa Džefrija.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Sirija,   Moskva

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rusija zabrinuta da SAD spremaju novi napad na Siriju

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2018

MOSKVA - Ruska ambasada u SAD objavila je da je ambasador Anatolij Antonov kazao američkim zvaničnicima da je Moskva zabrinuta zbog znakova da Vašington sprema nove napade na Siriju, prenosi Reuters.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.