Izvor: RTS, 26.Feb.2021, 21:40

Palma pozvao Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i proba domaće suvo meso

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma priredio je svojevrsni performans u prostorijama stranke na Terazijama gde je predstavio sušene specijalitete od mesa u cilju promovisanja domaćih proizvoda i domaćih proizvođača. Pozvao je i Bila Gejtsa da dođe u Srbiju i proba domaće suvo meso.
Događaju su prisustvovali ambasador Rusije Aleksandar Bocan-Harčenko, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Grčke Jorgos Djakofotakis, ambasador Kube Gustav Tristo del Todo, predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, kao i pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Proizvodi od suvog mesa su inače iz Markovićevog rodnog mesta, Končareva kod Jagodine.
Marković je rekao da su svi gosti veliki prijatelji Srbije, a da je ovim događajem želeo da skrene pažnju na zdrav način života i zdrave navike i da se ostave po strani problemi sa koronavirusom.
Naveo je i da želi da skrene pažnju javnosti na težak položaj poljoprivrednog proizvođača u Srbiji i "srpskog domaćina" i pozvao da se "smanji uvoz i kupuju domaći proizvodi".
Marković je podsetio kako je Bil Gejts pre sedam dana pozvao svet da počne da proizvodi meso u laboratoriji i da svi pređu na veštačko meso. 
"Ja pozivam Bil Gejtsa da dođe u Srbiju i poseti bilo kog našeg poljoprivrednog proizvođača i proba naše domaće suvo meso iz pušnice. U laboratoriji se prave vakcine, a meso zna se kako. U oboru, pa u pušnici. Pozivam Bil Gejtsa da dođe i mi ćemo mu sve organizovati, jer on ima milijarde, ali ima i onu zmiju mambu u džepu", istakao je Dragan Marković Palma. 
Ambasadori Rusije, Kube i Grčke zahvalili su se Markoviću na pozivu da u "neformalnijem tonu" prisustvuju konferenciji.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Ceca

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Za svakog novinara paket mesa i torta

Izvor: Danas, 26.Feb.2021

Na desetom spratu zgrade na Terazijama, u sedištu Jedinstvene Srbije, bilo je kao u košnici - kao da se ni domaćini nisu nadali da će se novinarske ekipe odazvati u tolikom broju, a došlo ih je 46. Razlog: predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, u društvu predsednika Skupštine Ivice...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.