Pacoli ruskom ambasadoru: Teritorijalni integritet Kosova nedodirljiv, priznaćete ga pre ili kasnije

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Sep.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli ruskom ambasadoru: Teritorijalni integritet Kosova nedodirljiv, priznaćete ga pre ili kasnije

Kosovski ministar spoljnih poslova u ostavci Bedžet Pacoli ocenio je danas da se podela Kosova "nikada neće dogoditi" i dodao da je to ideja koja postoji "samo u snovima Kremlja i Beograda".

Reagujući na izjavu ruskog ambasadora u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka da ne razume zašto bi podela Kosova predstavljala predsedan u Evropi, Pacoli je na svom Tviter profilu naveo da je "jedini presedan koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << ikada napravljen u Evropi bio onaj koji je napravila Rusija, svojom agresijom na prostoru bivšeg ŠSR-a".

"Teritorijalni integritet Kosova je nedodirljiv i priznaćete ga pre ili kasnije", poručio je Pacolu ruskom ambasadoru a preneo portal Kosovo onlajn.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Integritet Kosova je nedodirljiv i priznaćete ga pre ili kasnije"

Izvor: B92, 14.Sep.2019

Beograd -- Kosovski ministar spoljnih poslova u ostavci Bedžet Pacoli ocenio je da se podela Kosova "nikada neće dogoditi"...On je dodao da je to ideja koja postoji "samo u snovima Kremlja i Beograda"...Reagujući na izjavu ruskog ambasadora u Beogradu Aleksandra Bocan-Harčenka da ne razume zašto...

Nastavak na B92...

Pacoli ruskom ambasadoru: Priznaćete Kosovo pre ili kasnije

Izvor: Danas, 14.Sep.2019

Kosovski ministar spoljnih poslova u ostavci Bedžet Pacoli ocenio je danas da se podela Kosova "nikada neće dogoditi" i dodao da je to ideja koja postoji "samo u snovima Kremlja i Beograda". Članak Pacoli ruskom ambasadoru: Priznaćete Kosovo pre ili kasnije se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.