NA MUCI SE POZNAJU JUNACI! Rusija se OBRATILA SRBIJI povodom HAOSA NA KOSOVU! Poruka odjekuje CELIM SVETOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NA MUCI SE POZNAJU JUNACI!" Rusija se OBRATILA SRBIJI povodom HAOSA NA KOSOVU! Poruka odjekuje CELIM SVETOM!

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin oglasio se na svom tviter nalogu povodom najnovijih dešavanja kako u svetu, tako i u Srbiji.

- U međunarodnim poslovima ima sve više konflikata, haosa. I Rusiji, i Srbiji ponekad nije lako. Ali, kako se kaže "na muci se poznaju junaci“. Siguran sam da će i iz sadašnjih teških iskušenja naše zemlje i naši lideri izaći još snažniji - napisao je Čepurin.

У међународним пословима има >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << све више конфликата, хаоса. И Русији, и Србији понекад није лако. Али, како се каже, „на муци се познају јунаци“. Сигуран сам да ће и из садашњих тешких искушења наше земље и наши лидери изаћи још снажнији.

— Александр Чепурин (@AVChepurin) November 27, 2018

Srbija je u poslednje vreme suočena sa velikim teškoćama počev skandaloznih i sramotnih taksi od 100 odsto koje su prištinske lažne vlasti uvele na robu oz Srbije, pa sve do drugih nerazumnih i apsurnih poteza Albanaca kao što su mučenje i hapšenje Srba na Kosovu i Metohiji. Podsetimo i da je pre dva dana eskalirala alaramantna situacija i sukob na relaciji Ukrajina - Rusija, te se može pretpostaviti da se tvit ruskog ambasadora odnosi i na to.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.