Lavrov: Rusi uhapšeni u Holandiji bili na rutinskom putovanju

Izvor: RTS, 08.Okt.2018, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: Rusi uhapšeni u Holandiji bili na rutinskom putovanju

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov navodi da su četiri Rusa uhapšena u Holandiji, a potom i proterana iz zemlje u aprilu zbog sumnje da su se bavili špijunažom, bili na rutinskom putovanju.
Sergej Lavrov je dodao da Moskva od Holandije nije dobila nikakav prigovor u vreme njihovog hapšenja, prenosi Rojters.

Rusko Ministarstvo inostranih poslova saopštilo je da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << danas pozvati na razgovor holandskog ambasadora u Moskvi zbog, kako je navelo, kampanje dezinformacija protiv Rusije, javio je Rojters pozivajući se na Tas.
Holandske vlasti su saopštile prošle nedelje da su u aprilu omele pokušaj ruskih obaveštajnih agenata da hakuju Organizaciju za zabranu hemijskog oružja i da su uhapsile i proterale iz zemlje četiri osobe.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

LAVROV O HOLANDSKIM OPTUŽBAMA: Uhapšeni Rusi bili na rutinskom putovanju, kakvi hakeri i špijuni!

Izvor: Kurir, 08.Okt.2018

MOSKVA - Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da su četiri Rusa uhapšena u Holandiji, a potom i proterana iz zemlje u aprilu zbog sumnje da su se bavili špijunažom, bili na rutinskom putovanju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.