Čepurin: Još bez odgovornosti za zločin iz 1999. godine

Izvor: RTS, 25.Mar.2018, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čepurin: Još bez odgovornosti za zločin iz 1999. godine

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin, koji je prisustvovao centralnoj državnoj ceremoniji povodom godišnjice početka NATO bombardovanja, izjavio je da zasad niko nije prihvatio bilo kakvu odgovornost za taj zločin iz 1999. godine.
"Niko od ambasadora tih zemalja nije došao u Aleksinac. Ja se nadam da će naredne godine >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << neko od njih, možda ambasador Velike Britanije ili Amerike, doći ovde, da shvati šta je urađeno. Jer ovde je ubijeno 1.500 civila, ranjeno je 10.000 ljudi", rekao je Aleksandar Čepurin za Sputnjik.

Čepurin je naveo da bi oni trebalo da dođu "da se pokaju, da priznaju šta su uradili, jer je NATO bombardovanje stravična pouka za sve nas".
Državna ceremonija Dana sećanja na žrtve NATO agresije, koju je predvodio predsednik Aleksandar Vučić, održana je na platou ispred Centra za kulturu i umetnost u Aleksincu.
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije,   Aleksinac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čepurin: Još bez odgovornosti za zločin iz 1999. godine

Izvor: Blic, 25.Mar.2018

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin, koji je prisustvovao Centralnoj državnoj ceremoniji povodom godišnjice početka NATO bombardovanja, izjavio je da zasad niko nije prihvatio bilo kakvu odgovornost za taj zločin iz 1999. godine.

Nastavak na Blic...

Čepurin: Zapadne diplomate nisu bile u Aleksincu, a nastavljaju da nas uče šta je humanost

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Mar.2018

Ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Čepurin rekao je da su optužbe o povezanosti Moskve s trovanjem bivšeg špijuna u Velikoj Britaniji neosnovane, ocenivši da takve izjave stranih zvaničnika u srpskim medijima služe skretanju pažnje sa godišnjice početka NATO bombardovanja...Čepurin koji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.