Bocan Harčenko: Izmišljotine o ruskom tragu u organizaciji protesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2020, 13:04

Bocan Harčenko: Izmišljotine o "ruskom tragu" u organizaciji protesta

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko negirao je danas navode o "ruskom tragu" u organizaciji protesta u Beogradu i istakao da je "veoma žalosno" da ih širi organizacija koja "pretenduje na ulogu centra za studije".

"Iako isticanje od strane CEAS apsurdnih, neosnovanih optužbi na račun Rusije nije retkost, začuđuje to koliko izopačena može da bude percepcija realnosti kod 'stručnjaka' koji su pronašli 'ruski trag' u organizaciji nereda u Srbiji", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napisao je Bocan-Harčenko na svom Tviteru.

On je dodao i da neosnovane optužbe na račun Rusije nisu retkost, ali i izrazio žalost što su, kako je rekao, "izmišljotine lakomisleno podržane od strane niza medija".
Pogledaj vesti o: Ambasador Rusije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruski ambasador negira navode o umešanosti Rusije u organizaciju protesta u Beogradu

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko negirao je danas navode o "ruskom tragu" u orgnizaciji protesta u Beogradu i istakao da je "veoma žalosno" da ih širi organizacija koja "pretenduje na ulogu centra za studije".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.