Antonov: Rusija će izdržati sve pritiske, dok će američke kompanije izgubiti ogromne prihode

Izvor: Vostok.rs, 14.Sep.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antonov: Rusija će izdržati sve pritiske, dok će američke kompanije izgubiti ogromne prihode

Uvođenje novih američkih sankcija Rusiji će u najvećoj meri pogoditi američke kompanije koje rade sa Rusijom, izjavio je ambasador Rusije u Vašingtonu Anatolij Antonov.


"To je put za nigde. Rusija će izdržati sve pritiske, dok će američke kompanije izgubiti ogromne količine potencijalnog prihoda."

Antonov je pojasnio da u Rusiji trenutno radi oko 3.000 kompanija iz SAD, koje zapošljavaju oko 180.000 ljudi, sa ukupnim kapitalom od oko 75 milijardi dolara.


„Te kompanije ne žele da napuste Rusiju, a to je potvrđeno još na Međunarodnom ekonomskom forumu, koji je održan u maju u Sankt Peterburgu“, rekao je on i dodao da je ogromna delegacija od preko 550 učesnika doputovala i na nedavno održani Istočni ekonomski forum.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut




Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.