Uhapšena i vlasnica lokala ispred koga je stradao mladić u tuči u Aleksincu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2021, 17:53

Uhapšena i vlasnica lokala ispred koga je stradao mladić u tuči u Aleksincu

Nakon tuče u ugostiteljskom objektu u Aleksincu, u kojoj je jedan mladić preminuo, policija je uhapsila i 39-godišnju vlasnicu ugostiteljskog objekta zato što je sakrila snimke sa video-nadzora, saopšteno je iz policije.

Kako navode iz policije, J. R. K. se tereti za krivična dela sprečavanje i ometanje dokazivanja i nepostupanje po zdravstvenim propisima.

Sumnja se da je ona, 16. maja, nakon tuče >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u ugostiteljskom objektu u kojoj je od zadobijenih povreda preminuo 25-godišnji mladić, sakrila digitalni rekorder za video-nadzor i time onemogućila policijskim službenicima istražne radnje. Takođe, policija je istog dana u tom ugostiteljskom objektu zatekla više osoba, što je suprotno epidemiološkim merama koje su na snazi - saopštavaju iz policije.

Vlasnica ugostiteljskog objekta je, uz krivičnu prijavu, privedena Osnovnom tužilaštvu u Aleksincu.

Podsetimo, policija je uhapsila i 18-godišnjaka iz Aleksinca za kojeg se sumnja da je pre nekoliko dana u tuči u ovom gradu povredio 25-godišnjeg sugrađanina, nakon čega je on preminuo u niškom UKC. Uhapšena su još dvojica zbog sumnje da su učestvovali u tuči.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena vlasnica restorana u Aleksincu, osumnjičena za ometanje istrage

Izvor: RTS, 19.Maj.2021

Niška policija uhapsila je vlasnicu ugostiteljskog objekta u Aleksincu zbog sumnje da je nakon tuče u tom restoranu, u kojoj je od zadobijenih povreda preminuo dvadesetpetogodišnji mladić, sakrila digitalni rikorder video-nadzora i time onemogućila policijskim službenicima istražne radnje. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.