Sitroenom uleteo u kuću pored puta, suvozač poginuo, troje povređeno

Izvor: Blic, 10.Feb.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Sitroenom" uleteo u kuću pored puta, suvozač poginuo, troje povređeno

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koje se prošle noći dogodila na području Donje Trnave, na putu Niš - Aleksinac.

Nesreća se, kako saznajemo, dogodila oko jedan sat posle ponoći kada je"citroen" aleksinačk registarsacije sleteo sa kolovoza, udario u drvo pored puta, a zatim uleo u obližnju kuću..

U ovoj nesreći je poginuo Vladica .N.(32) iz Prćilovice, a teško su povređeni vozač Nenad N. (32) iz Žitkovca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i jedna devojka čiji dentitet nije saopšten jer jer je bila bez dokumenata, dok je lakše povređena Jelena .R.(24) iz Aleksinca, rekla je juče portparolka Policijske uprave u Nišu Lidija Pavlović. Policija utvrđuje uzrok nesreće.

Pavlovićeva je napomenula da je teško povređeni vozač sa teškim povredama prebačen u niški Klinički centar.

Dežurni lekar Urgentnog centra u Nišu Slobodan Jovanović rekao je da je noćas primljena pacijentkinja, rođena 1994. godine, u politraumatizovanom stanju i sa povredama opasnim po život i da je pacijentkinja odmah operisana.

Povezane vesti: U udesu u Tivtu poginula jedna osoba U sudaru kod Aleksinca poginule dve osobe, tri povređene Nigerija: Autobus udario u kamion i zapalio se, 14 poginulih Sleteli automobilom u more u Risnu, poginula jedna osoba U udesu u Kolumbiji poginulo 27 ljudi

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poginuo u automobilu koji je sleteo u kuću pored puta

Izvor: Aleksinac.net, 10.Feb.2013

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene u teškoj saobraćajnoj nesreći koje se prošle noći dogodila u blizini Donje Trnave, na putu Niš - Aleksinac...“Sitroen” pri velikoj brzini probio zaštitnu ogradu, pa oborio drvo i porušio pušnicu..Nesreća se, dogodila oko jedan sat posle ponoći...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.