Siniša Kovačević poštom vraća nagradu Aleksinačkom festivalu

Izvor: Danas, 21.Nov.2018, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Siniša Kovačević poštom vraća nagradu Aleksinačkom festivalu

Dramaturg Siniša Kovačević napisao je na svom tviter nalogu da "poštanskim putem" vraća nagradu za životno delo koju je dobio pre nekoliko godina od Aleksinačkog pozorišnog festivala, a novinarka N1 na tviter nalogu prenosi da publika vraća karte za festival, iz čijeg programa je skinuta predstava u kojoj glumi Sergej Trifunović. Članak Siniša Kovačević poštom vraća nagradu Aleksinačkom festivalu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Aleksinac,   Sergej Trifunović

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ocenjivanje

Izvor: Danas, 21.Nov.2018

Kad sam posle dužeg čekanja dobio posao profesora matematike u srednjoj školi, bio sam presrećan. Članak Ocenjivanje se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Siniša Kovačević poštom vraća nagradu Aleksinačkom festivalu

Izvor: Aleksinac.net, 21.Nov.2018

Dramaturg Siniša Kovačević napisao je na svom tviter nalogu da „poštanskim putem“ vraća nagradu za životno delo koju je dobio pre nekoliko godina od Aleksinačkog pozorišnog festivala, a novinarka N1 na tviter nalogu prenosi da publika vraća karte za festival, iz čijeg programa je skinuta...

Nastavak na Aleksinac.net...

Uzbudljiva i nesvakidašnja priča „Udovice“

Izvor: Danas, 21.Nov.2018

Novi krimi triler, film „Udovice“ u režiji Stiva Mekvina od sutra će se prikazivati u domaćim bioskopima. Režiser Mekvin poznat je i po filmovima „Glad“, „Sramota“ i „12 godina ropstva“, a njegov novi film, „Udovice“ , kako se ističe u najavi, "dobio je najviše ocene na sajtu...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.