Radovi na uređenju prve plaže Bovanskog jezera su pri kraju

Izvor: JužneVesti.com, 22.Okt.2021, 15:29

Radovi na uređenju prve plaže Bovanskog jezera su pri kraju

U toku je parterno uređenje prve plaže Bovanskog jezera u dužini od 315 metara, za čije sređivanje je izdvojeno više od 2 miliona dinara. Kako kaže predsednik opštine Aleksinac Dalibor Radičević, radovi kojima je predviđeno zidanje terasa za formiranje pošljunčenih delova plaže su pri kraju, pa će plaža naredne godine biti spremna za sve kupače i posetioce jezera.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Radovi na uređenju prve plaže Bovanskog jezera su pri kraju

Izvor: Aleksinac.net, 22.Okt.2021

U toku je parterno uređenje prve plaže Bovanskog jezera u dužini od 315 metara, za čije sređivanje je izdvojeno više od 2 miliona dinara. Kako kaže predsednik Opštine Aleksinac Dalibor Radičević, radovi kojima je predviđeno zidanje terasa za formiranje pošljunčenih delova plaže su pri kraju,...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.