Izvor: RTS, 21.Okt.2021, 19:30

Priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca

Priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca, saopštio je MUP. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, određeno mu je zadržavanje do 48 sati. Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin razgovarao je u Nišu sa pripadnicima policije koji rade na rasvetljavanju slučaja i rekao da je to ubistvo uznemirilo čitavu javnost.
Aleksandar Vulin je naveo da je ubistvo porodice Đokić zgadilo i uznemirilo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čitavu Srbiju, da je izvedeno na profesionalan, strpljiv, metodičan način i da je očigledno dugo pripremano.

"Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog Trećeg odeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovao u monstruoznom ubistvu porodice Đokić", izjavio je Vulin.
Ministar Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.
Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.
Vulin je zajedno sa pomoćnikom direktora policije i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem, u Nišu razgovarao sa pripadnicima policije koji rade na rasvetljavanju ubistva porodice Đokić.
Pripadnici MUP-a nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti krivičnog dela.
Nestanak porodice Đokić je prijavljen 28. septembra, a njihova spaljena tela pripadnici MUP-a pronašli su 2. oktobra u ataru sela Moravac, opština Aleksinac.  

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić

Izvor: Blic, 21.Okt.2021

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, Gorana, Gordane i njihove ćerke Lidije iz Aleksinca priveden je večeras.

Nastavak na Blic...

Priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca (VIDEO)

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Okt.2021

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić...Aleksandar Vulin je naveo da je ubistvo porodice Đokić zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju, da je izvedeno na profesionalan, strpljiv, metodičan način i da je očigledno...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić

Izvor: Danas, 21.Okt.2021

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da je priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.