Policija obila stan nestale porodice: Poslednji put su viđeni pre tri dana

Izvor: B92, 29.Sep.2021, 18:08

Policija obila stan nestale porodice: Poslednji put su viđeni pre tri dana

Niška policija saopštila je da pripadnici MUP u Nišu i Aleksincu intenzivno tragaju za tročlanom porodicom iz Aleksinca čiji je nestanak prijavljen juče.

"Porodica je poslednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim 'folksvagenom pasat' crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028-AI uputili ka Aleksincu. Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kakvu informaciju o ovoj porodici obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982", saopštila je policija.

Policija je danas, u prisustvu članova porodice Đokić, obila vrata njihovog stana i ušla u objekat kako bi pokušala da nađe neki novi trag koji bi ukazao na to gde se ova tročlana porodica već tri dana nalazi, kao i da li im se nešto loše dogodilo.

Kako se može videti kroz otvor na kojem se nalazila brava, u stanu je sve uredno i nisu uočeni nikakvi neuobičajeni tragovi.

S druge strane, rođaka porodice ispričala je da je ova porodica godinama "bila na meti napada".

"Znate kako, on ima menjačnicu, dobro im ide i godinama je već na meti napada. Desilo se da ga ispred kuće sačeka muškarac i da mu preti da će svašta da mu uradi da bi on dao neke pare. Najgore je bilo pre neku godinu kada je u menjačnicu ušao muškarac koji je uperio pištolj u njega i tukao ga. To je bilo jezivo", kaže ona.

Ističe da svi sumnjaju da im se dogodilo nešto loše, ali da se nadaju da su samo otputovali negde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.