Pijaca u Aleksincu dobila novi izgled, sledi izrada pravilnika

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jun.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijaca u Aleksincu dobila novi izgled, sledi izrada pravilnika

Bolje uslove na Zelenoj pijaci dobili su kupci, a rad je posebno olakšan onima koji ovde rade, pošto je aleksinačka pijaca od danas natkrivena, toaleti su sanirani, a prodavci robu izlažu na novim tezgama. Od 37 opština i gradova koliko ih je u razvojnom programu EU PRO, kako sami kažu, Aleksinac je prvi završio sa projektom.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Novi izgled pijace u Aleksincu uz podršku Evropske unije

Izvor: JUGpress.com, 05.Jun.2019

ALEKSINAC..Zelena pijaca u Aleksincu dobila je novi izgled, a uslovi za njen rad su višestruko unapređeni zahvaljujući sredstvima koje je Evropska unija (EU) obezbedila preko razvojnog programa EU PRO...Tromesečni radovi za koje je EU opredelila skoro 150.000 evra obuhvatili su natkrivanje oko 1.100...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.