Ovog vikenda delegacija opštine Lavrio u poseti Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 24.Sep.2019, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovog vikenda delegacija opštine Lavrio u poseti Aleksincu

U sklopu programa Evropa za građane i građanke 2014-2020, koji finansira Evropska unija delegacija grčke opštine Lavrio posetiće Aleksinac u periodu od 27. do 29. septembra 2019. godine.

Projekat pod nazivom „Kultura kao most komunikacije i saradnje u ujedinjenoj Evropi“ ima za cilj da prikaže sveobuhvatni pristup kulturnoj saradnji između pobratimljenih gradova kako bi se dodatno promovisala >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << saradnja na evropskom nivou.

U petak 27. septembra sa početkom u 19.00 časova u Velikoj sali Doma kulture nastupiće: Filharmonija opštine Lavrio, Aleksinački mešoviti hor "Šumatovac" i orkestar Muzičke škole "Vladimir Đorđević".

U subotu 28. septembra sa početkom u 19.00 časova nastupiće: KUD "Merak" Vukašinovac, GKUD "Aleksinac", ženski srednjoškolski folklor iz Keratee i Nemanja Stojanović iz Muzičke škole "Vladimir Đorđević".

U nedelju 29. septembra sa početkom u 10.00 časova u Gradskoj biblioteci "Vuk Karadžić" održaće se tribina na temu daljeg razvoja kulturne saradnje na kojoj će učestvovati predstavnici dveju opština.

Izvor: Opština Aleksinac
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Grčka

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.