Novčane nagrade sa festivala u Aleksincu prosleđene fondaciji  Podrži život

Izvor: Aleksinac.net, 08.Dec.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novčane nagrade sa festivala u Aleksincu prosleđene fondaciji Podrži život

Fondacija "Podrži život", koju je osnovao Sergej Trifunović, je na svom sajtu objavila da je novčani deo nagrada koje je osvojila predstava "Jami distrikt" na Festivalu prvoizvedenih predstava u Aleksincu prosleđen na njihov račun.

"Na nedavno održanom pozorišnom festivalu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Aleksincu, nagrade su osvojili Kokan Mladenović, za najbolju režiju, Milena Bogavac, za najbolji tekst i glumice Isidora Simijonović, Nina Nešković i Vanja Nenadić, koje su dobile nagradu „Olga Ivanović“.

Ova umetnička elita odlučila je da da svoj doprinos našem humanitarnom radu, tako što su novčani deo svojih nagrada, prosledili našoj Fondaciji, za lečenje bolesne dece.

Ovim putem se zahvaljujemo na pokazanoj humanosti, ljudskosti i podršci našem radu." - stoji u saopštenju Fondacije.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.