Nennad Đurić predsednik Ženskog rukometnog kluba Aleksinac, izboden nakon treninga

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Sep.2018, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nennad Đurić predsednik Ženskog rukometnog kluba Aleksinac, izboden nakon treninga

Kako su potvrdili u KC Niš, Nenad Đurić predsednik Ženskog rukometnog kluba Aleksinac, primljen je sinoć sa povredama grudnog koša u tu zdravstvenu ustanovu, gde mu je pružena medicinska pomoć, njegovo stanje je stabilno i on je van životne opasnosti.

U OU Niš kažu da je slučaj prijavljen sinoć u 20.35 i da je o tome obavešteno Osnovno javno tužišalštvo u >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << Aleksincu.

Kako saznajemo, Đurića je neposredno posle treninga prvo napalo nekoliko mladića, udarajućiga šipkama, nakon čega je zadobio ubod nožem

Ceo događaj se odigrao naočigled dece.

Uskoro opširnije..

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Nenad Đurić, predsednik Ženskog rukometnog kluba Aleksinac, izboden nakon treninga

Izvor: JuznaSrbija.info, 14.Sep.2018

Kako su potvrdili u KC Niš, Nenad Đurić predsednik Ženskog rukometnog kluba Aleksinac, primljen je sinoć sa povredama grudnog koša u tu zdravstvenu ustanovu, gde mu je pružena medicinska pomoć, njegovo stanje je stabilno i on je van životne opasnosti...U PU Niš kažu da je slučaj prijavljen...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.