Napredak iz Aleksinca počeo pripreme za novu sezonu u KLS-u

Izvor: JužneVesti.com, 18.Avg.2020, 15:58

Napredak iz Aleksinca počeo pripreme za novu sezonu u KLS-u

Na prvom treningu priprema za novu sezonu treneru Nebojši Raičeviću bili su na raspolaganju većina igrača iz prošle sezone, kao i četvorica novajlija. Prozivka je bila u Hali sportova u Aleksincu, a cilj Napretka za ovu sezonu je opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije.

foto: Marko Radić

Prvom treningu prisustvovali su Slaviša Bogavac, Nikola Raičević, Dimitrije Raičević, Nemanja Karalić, Vukadin Petrović, Lazar Stanković, Luka Jeremić, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su bili stub ekipe prošle sezone, kao i povratnici u aleksinački klub Dragoljub Šikman i Andrija Mitrović i novajlije Nikola Ćirković i Nemanja Kostić.

Trener Nebojša Raičević predstavio je plan priprema, a kao jedini cilj je istakao - opstanak u Košarkaškoj ligi Srbije gde je Napredak prvi put u svojoj istoriji zaigrao prošle sezone.

U planu je da se Vojkan Milinčić i Andrija Drašković naknadno priključe pripremama.

Treninzima Napretka prisustvuje i Đorđe Simeunović, nekadašnji košarkaš kruševačkog Napretka, Mege, OKK Beograda i Igokee, koji je trenutno bez kluba.

Sezona u KLS-u trebalo bi da počne 26. septembra.

foto: Marko Radić

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.