Na Batrovcima zaustavili automobil, pronašli bunker u njemu, a kad su videli šta je unutra uhapsili i vozača i suvozača

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Batrovcima zaustavili automobil, pronašli bunker u njemu, a kad su videli šta je unutra uhapsili i vozača i suvozača

Heroin je otkriven u automobilu "pasat" aleksinačkih registarskih oznaka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave granične policije, na Graničnom prelazu Batrovci na izlazu iz Srbije zaplenili su 3,6 kilograma heroina i uhapsili S.C. i E.C. iz Novog Pazara, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

, kojim je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upravljao S.C. dok je na mestu suvozača bio E.C. U specijalno izrađenom bunkeru pronađeno je sedam paketa sa 3.612 grama heroina.

Takođe, policija je kod E.C. pronašla manju količinu kokaina i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.

Osumnjičenima je po nalogu višeg javnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.