Možda se na drugim mestima teško prodaju stanovi, ali ne i u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 25.Nov.2020, 11:15

Možda se na drugim mestima teško prodaju stanovi, ali ne i u Aleksincu

Fali stotinak stanova u Aleksincu koji bi mogli da se prodaju u kratkom vremenskom periodu. Možete da dođete sa kešom, ali nećete uspeti da kupite stan, priča za „Eksploziv“ Saša Janjić, profesionalni upravnik koji dobro poznaje situaciju u gradu.

Aleksinac je privredno oživeo prethodnih godina, došle su fabrike, ljudi su se doselili, tako da ne čudi potražnja za stanovima. Procenjuje se >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << da se u ovom trenutku na listi čekanja nalazi više od 200 kupaca. A svoju potragu za stanom ispričao je jedan stomatolog koji je tražio stan za ordinaciju skoro tri godine.

Pogledajte video prilog na sajtu televizije Prva.

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.