Ko mi ubi sina odjekivalo ulicom u Nišu: Otac doživeo nervni slom kada je saznao da je Miloš ubijen (DRAMATIČAN SNIMAK)

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ko mi ubi sina" odjekivalo ulicom u Nišu: Otac doživeo nervni slom kada je saznao da je Miloš ubijen (DRAMATIČAN SNIMAK)

Nešto oko 19 časova pred kućom u Sterijinoj ulici se zaustavio automobil aleksinačkih registarskih oznaka. A, onda je nastao haos Miloš Radojković (25) je ubijen večeras u elitnom delu Niša. U njega je nepoznata osoba sasula nekoliko metaka i pobegla.Nešto oko 19 časova pred kućom u Sterijinoj ulici se zaustavio automobil aleksinačkih registarskih oznaka. A, onda je nastao haos.Pred vama je dramatičan >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << snimak trenutka kada otac nesrećnog Miloša saznaje da mu je sin mrtav. Na licu mesta se zateklo oko 10 policajaca koji su pokušavali na sve načine da pomognu unesrećenom ocu. Telo izrešetanog mladića nađeno u dvorištu: Prve slike sa mesta zločina u Nišu (FOTO/VIDEO) - Ko mi ubi sina. Pustite me - odjekivalo je ulicom, a onda je Milošev otac pocepao policijsku traku i počeo da trči ka kući gde mu je živeo sin. Policija ga je zaustavila.Svedoci sa lica mesta kažu da je čovek bukvalno doživeo nervni slom. RAFALI ODJEKIVALI NIŠOM: Mladić ubijen u Sterijinoj ulici, telo na sred dvorišta, potraga za ubicom (FOTO/VIDEO) - On je napravio haos na ulici kada je saznao da mu je Miloš ubijen. - Divljao je po ulici.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ovo je ubijeni Miloš Radojković: Palio automobile po Nišu, poznat policiji odranije

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019

Posle dramatične noći, Nišlije se ne pitaju samo ko je ubica, već ko je Miloš koji je uneo nemir u njihov grad Miloš Radojković (25) ubijen je u sredu uveče u elitnom niškom naselju Beverli Hils. Na njega je pucala još uvek nepoznata osoba. Posle dramatične noći, Nišlije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.