Inspekcije ispituju iznenadnu smrt žene nakon porođaja u Aleksincu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Avg.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inspekcije ispituju iznenadnu smrt žene nakon porođaja u Aleksincu

Nekoliko sati nakon prirodnog porođaja 31-godišnja Aleksinčanka je preminula u porodilištu Opšte bolnice. Direktor Goran Vidić kaže da joj je srce stalo pre nedelju dana i da ni reanimacija nije bila uspešna. Zbog njene smrti pokrenuta je istraga u ovoj bolnici, a tek treba da bude utvrđeno da li je bilo propusta lekara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inspekcije ispituju iznenadnu smrt žene nakon porođaja u Aleksincu

Izvor: Radio 021, 16.Avg.2019

Nakon iznenadne smrti trudnice u porodilištu u Aleksincu o svemu su obavešteni Zdravstvena inspekcija, MUP i Ministarstvo zdravlja, tvrdi direktor Goran Vidić...Telo je poslato na obdukciju, dodaju, a pokrenuta je i unutrašnja provera kvaliteta...U Aleksincu se danima spekuliše o tome kako je mlada...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.