Festival prvoizvedenih predstava po sedmi put u Aleksincu

Izvor: Aleksinac.net, 23.Nov.2018, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival prvoizvedenih predstava po sedmi put u Aleksincu

Sinoć je u Centru za kulturu i umetnost otpočeo sedmi Festival prvoizvedenih predstava. Umesto najavljene „Crna kutija” Beogradskog dramskog pozorišta, program je otvoren revijalnom predstavom “Derviš i smrt” u izvođenju Slobodana Ćustića po čuvenom romanu Meše Selimovića.

Po završetku predstave Slobodan Ćustić je pokušao da objasni šta se sve dogodilo u proteklih nekoliko dana, a u vezi skidanja predstave „Utopljena duša“ u kojoj jednu od uloga >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << igra Sergej Trifunović. Koje god objašnjenje da nam je ponuđeno, ne bi moglo da otkloni gorčinu koji je cela situacija ostavila na sve nas. Ovaj Festival je ponos našeg grada, a sada je, na žalost, u Srbiji poznatiji zbog „sukoba interesa“ nekih pojedinaca koji nemaju veze sa glumom.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.