Aleksinački Napredak u subotu otvara vrata za sve ljubitelje košarke

Izvor: JužneVesti.com, 03.Okt.2019, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinački Napredak u subotu otvara vrata za sve ljubitelje košarke

Istorijska sezona za aleksinački Napredak, u kojoj će se prvi put takmičiti u Košarkaškoj ligi Srbije, počinje u subotu, 5. oktobra kada dočekuje OKK Beograd. Ulaz na prvu takmičarsku utakmicu biće slobodan za sve ljubitelje igre pod obručima.

Čekali su Aleksinčani dugo i konačno dočekali - elitni rang stigao je u ovaj grad koji će jedini predstavljati jug Srbije u KLS-u. Prvi meč >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u novoj sezoni Napredak će igrati na svom terenu protiv dugogodišnjeg učesnika ovog ranga OKK Beograda. Pripremni period je dobro prošao, prema oceni trenera Napretka Nebojše Raičevića.

Odigrali smo 9 utakmica, probali smo sve što smo hteli. Fizički i psihički smo spremni za prvo kolo i sezonu koja nas očekuje - kaže Raičević.

Na startu sezone Napredak će ugostiti OKK Beograd koji trener aleksinačkog tima dobro poznaje.

Oni imaju mlad tim, dosta talenata iz Mege, kao i košarkaša iz Srbije, Hrvatske i okruženja. To su igrači sa dosta potencijala, a mi ćemo da probamo da ostvarimo prvu pobedu u Košarkaškoj ligi i to pre svega, odbranom - dodaje Raičević.

Utakmica u Aleksincu počinje u 19 sati, a ulaz će biti slobodan. Poštovaoci košarke u ovom gradu mogu da kupe sezonske karte po ceni od 1.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.