Aleksinački Napredak osvojio Memorijalni turnir Milan Milošević Mica

Izvor: JužneVesti.com, 16.Sep.2019, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinački Napredak osvojio Memorijalni turnir "Milan Milošević Mica"

Kao i prošle godine, pobednik Memorijalnog turnira koji nosi ime tragično preminulog košarkaša, bio je aleksinački Napredak, novi član Košarkaške lige Srbije. Pored Aleksinčana, na turniru su učestvovali niški Konstantin i Niš, kao i Pirot.

I ovog septembra, kao i prošlih 10 godina, ekipe u kojima je igrao Milan Milošević Mica, nadmetale su se na memorijalu. Ulogu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << favorita je opravdao aleksinački Napredak, novajlija u prvoj ligi.

U polufinalnim mečevima Niš je bio bolji od Pirota, dok je Napredak pobedio ekipu Konstantina.

U meču za treće mesto Konstantin je savladao Pirot, dok je u finalu Napredak bio ubedljiv protiv košarkaša Niša, člana Prve regionalne lige.

Najbolji strelac memorijala bio je Luka Milojević iz Napretka, dok je za najboljeg igrača proglašen Aleksandar Ilkić, takođe iz aleksinačkog kluba.

Milan Milošević Mica je igrao za Student, Viner Broker, Pirot i aleksinački Napredak, a bio je i delegat i komesar takmičenja Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije. Poginuo je u saobraćajnoj nesreći 13. marta 2007. godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

KK Napredak pobednik Memorijalnog turnira "Milan Milošević Mica"

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Sep.2019

Ove godine su učestvovali klubovi iz tri različita ranga takmičenja, novi prvoligaš KK Napredak iz Aleksinca, drugoligaši niški Konstantin i Pirot, kao i član Prve regionalne lige, KK Niš...Pobednik Memorijalnog turnira “Milan Milošević Mica”. Polovina septembra je Napredak iz Aleksinca,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.