Akcija suzbijanja krpelja na zelenim površinama

Izvor: Aleksinac.net, 04.Jun.2020, 11:29

Akcija suzbijanja krpelja na zelenim površinama

Opštinska uprava opštine Aleksinac obaveštava građane da će se u četvrtak, 4. juna 2020. godine, izvršiti akcija suzbijanja krpelja na frekventnim zelenim površinama na teritoriji opštine Aleksinac.

Suzbijanje krpelja vršiće se uređajima sa zemlje u parku Brđanka i drugim manjim zelenim površinamau Aleksincu, Starom i Novom groblju i neformalnim izletištima u okolini, parkovima na Al. Rudniku i u Žitkovcu, na uređenom delu obale Bovanskog jezera >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << i na memorijalnim mestima na istim lokacijama i u istom obimu kao i prethodnih godina.

Da bi se akcija uspešno realizovala i izbegle neželjene posledice mole se građani da u vreme tretmana ne borave na pomenutim lokacijama i ne izvode kućne ljubimce. Pčelari se obaveštavaju da preduzmu mere zaštite pčelinjih društava.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.