Šta me snađe u Beogradu

Izvor: Prva.rs, 20.Feb.2018, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Šta me snađe" u Beogradu

U punoj velikoj sali Doma omladine, publika je upoznala Anđelku u 12 uloga: mlade bankarke Jovanke Joke Jakovljević pred moralnom dilemom - prevariti ili ne prevariti svog muža ali i njene mame, bake, psihološkinje, kume, šefice, dobre i loše savesti, policajke, šefice sektora...
Pored medija, prijatelja i veliki broj poznatih ličnosti, medju kojima su, izmedju ostalih bili Andrija Milošević, Aleksandra Radović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Sergej Ćetković, Maja Noveljić, Nebojša Romčević, Marko Janketić, Milan Kalinić, Mina i Nenad Zimonjić, Rada Djurić, Ivan Tomić, Miloš Urošević, Vesna Dedić, Dejan Pantelić, Slavko Beleslin, Lena Kovačević, Darijan Mihajlović, Mićko Ljubičić... uživali su u izvedbi šarmantne Andjelke, na kraju je pozdravivši gromoglasnim aplauzom na bis.

-Ne mogu da kažem da nisam imala malu tremu, iako je ovo bilo već dvadeseto izvođenje. Prvi put sam izašla pred veliki broj svojih kolega i medija i to je za mene bila dodatna odgovornost. Sada sam dobila još jednu potvrdu da je trud kompletne ekipe na gotovo jednogodišnjoj pripremi ove netipične monodrame, vredeo. Radujem se veoma nastavku obilaska Srbije i regiona, a i sledećem izvođenju u Beogradu 22. marta, rekla je Andjelka koja je poslednji poziv na bis posvetila svim svojim kolegama koji su nas prerano napustili.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.