SADA JE JASNO NA KOGA LIČI! Svi znate pevačicu Aleksandru Radović, a OVO su njeni roditelji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SADA JE JASNO NA KOGA LIČI! Svi znate pevačicu Aleksandru Radović, a OVO su njeni roditelji!

Usijala društvene mreže.

Aleksandra Radović (44) jedna je od najpopularnijih srpskih pevačica, koja svakim svojim korakom privlači veliku pažnju publike.

Iako svoj život popularna pevačica čuva daleko od očiju javnosti, ponekad svoje pratioce na Instagramu obraduje retkim privatnim fotografijama.

Aleksandra potiče iz Bogatića, malog mesta u blizini Šapca. Mnogima je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznato da je i njena sestra u muzičkim vodama, ali malo ko zna kako izgledaju njeni roditelji.

Ovih dana Aleksandra je, poneta emocijama, na majčin rođendan postavila fotografiju svojih roditelja, mame Zorke i oca Zorana.

- Sve na svetu rodila je majka. Moja mama, žena sa najvećim srcem na svetu. Srećan ti rođendan voljena moja. I ovaj dasa iza tebe nije u zaostatku. Volim vas - napisala je u opisu slike.

Sve na svetu rodila je majka... 🎶💕 Moja mama, žena sa najvećim srcem na svetu! ❤️🙏🏼 Srećan ti rodjendan, voljena moja @zorka.gospava a i ovaj dasa iznad tebe @zoran1947 nije u zaostatku 😜😍😉 Volim vaaaaas ❤️👨‍👩‍👧‍👧 Photo by: @jelena.basta_jedini_profil 🥳

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on Jul 19, 2019 at 6:34am PDT

Slika je ubrzo dobila više od 3.000 lajkova, a komentari i čestitke se samo nižu.

- Koje blago imati svoje roditelje, ličite na tatu mnogo, mama je divna, ali ti si tatina ćerka, - samo su neki od komentara fanova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.