OVO NISTE ZNALI Iznenadićete se kada vidite ko su venčani kumovi Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2018, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO NISTE ZNALI Iznenadićete se kada vidite ko su venčani kumovi Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića

Da li ste znali?!

Da nisu samo svađe prisutne među poznatima, dokazi su i mnoga kumstva koja su se izrodlila baš u svetu šoubiznisa.

Kada se pre skoro petnaestak godina iz Podgorice preselio u Beograd, Sergej Ćetković je ubroz postao jedan od omiljenih pevača. Vrlo brzo je ušao u svet estrade, ali ne zahvaljujući skandalima, već svojim pesmama. A, onda je usledilo kumstvo sa jednom od najpoznatijih pop pevačica sa odvašnjih prostora. On je izabrao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandru Radović za kumu, a često su jedno drugom bili gosti na koncertima koji su održavali u Beogradu.

Žene u Srbiji su LUDELE za Bali Begom, ali on je PROŠLOST! OVAJ kolega mu je preoteo TRON! (FOTO)

Jedno od, takođe, poznatih kumastava je između Katarine Radivojević i Ane Stanić. Glumica je venčala pevačicu, a njihovo prijateljstvo datira još iz studentskih dana. Dok je Katarina studirala glumu, Ana je pohađala filmsku i TV produkciju. Ana je krajem 2008. godine diplomirala, a u toku studiranja bila je producent filma “Apsolutnih 100”.

Bračni par Vojina Ćetkovića i Slobodu Mićalović venčali su Nikola Đuričko i Nataša Ninković.

PORODILA SE MIRANDA KER: Jedna od NAJLEPŠIH žena sveta postala MAMA do drugi put

A, da se “klasići” Vojina Ćetkovića dobro drže ide u prilog i to da  je Nela Mihailović venčala Natašu Ninković, a Vojin Ćetković krstio njenog sina. I Vojin Ćetković i preminuli Nebojša Glogovac su bili kumovi.

Iako se govori da u je velika konkurencija u svetu folka i da se mnogi ne podnose, te stvari demantuju mnoge pevačice. Mira Škorić je dugogodišnja bliska prijateljica sa Anom Bekutom, a dve pevačice su se i okumile, dok se Bekuta okumila i sa bivšom ženom Željka Mitrovića, pevačicom Sonjom Mitrović Hani.

Brzi je legenda 90ih! Svi pamte KAČKETE ali pesme kriju tužnu priču! Trajalo je DECENIJAMA (FOTO, VIDEO)

Najpoznatiji kumovi na estradi su legende narodne muzike Miroslav Ilić i Dobrivoje Topalović.

Ništa manje kumstava nema ni u svetu sporta.

Takvo jedno prijateljstvo je dovelo do kumstva između bivših fudbalera Crvene zvezde, Dejana Stankovića i Marka Pantelića, koji su kumovi još iz vremena dok su igrali zajedno za Zvezdine mlađe kategorije. Stanković je kum i sa legendarnom "levicom" Sinišim Mihajlovićem.

Pantelić je prošle godine kumovao i košarkašu Milošu Teodosiću, koji se oženio glumicom Jelisavetom Orašanin. Upravo će kapiten naše reprezentacije 21. juna biti svedok na venčanju Filipa Živojinovića i pevačice Aleksandre Prijović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.