Izvor: B92, 25.Jan.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konuzin: Mira u Rusiji legalno

Beograd -- Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio da je boravak Mire Marković u Rusiji u potpunosti u skladu s ruskim i međunarodnim pravnim aktima.

"Mira Marković legalno se preselila na teritoriju Ruske Federacije i njen boravak u našoj zemlji je u potpunom skladu sa ruskim i međunarodnim pravnim aktima", rekao je Konuzin za najnoviji broj nedeljnika NIN.

On je kazao da ruski pravosudni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << organi nemaju informacije o boravku Bogoljuba Karića u Rusiji.

"Sa vlastima Srbije Rusija održava prisne odnose, koji imaju partnerski karakter", rekao je Konuzin povodom spekulacija da ta zemlja ima negativan stav prema zvaničnom Beogradu, argumentovan, tvrdnjom da neke ličnosti za kojima su srpske vlasti izdale poternicu, borave u Rusiji.

Tvrdnje o navodnom negativnom stavu Rusije, prema Konuzinovoj oceni, "padaju na pamet samo otvorenim zlonamernicima", koji su protiv razvoja odnosa između Rusije i Srbije.

Supruga preminulog bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, novom kvalifikacijom krivičnog dela, umesto nezakonitog posredovanja, tereti se u Srbiji za zloupotrebu službenog položaja, za šta je zaprećena kazna do 12 godina zatvora. Njoj se sudi u odsustvu.
Pogledaj vesti o: Aleksandar Konuzin,   Bogoljub Karić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konuzin: Mira Marković legalno u Rusiji

Izvor: Mondo, 25.Jan.2012

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio je da je boravak Mire Marković, udovice bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, u Rusiji, u potpunosti u skladu sa ruskim i međunarodnim pravnim aktima.

Nastavak na Mondo...

Konuzin: Mira Marković legalno u Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Jan.2012

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio je da je boravak Mire Marković, udovice bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, u Rusiji, u potpunosti u skladu sa ruskim i međunarodnim pravnim aktima. "Mira Marković legalno se preselila na teritoriju Ruske Federacije i njen boravak...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Konuzin: Mira Marković je u Rusiji legalno

Izvor: NaDlanu.com, 25.Jan.2012

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio da je boravak Mire Marković u Rusiji, u potpunosti u skladu sa ruskim i međunarodnim pravnim aktima. ..Beograd -"Mira Marković legalno se preselila na teritoriju Ruske Federacije i njen boravak u našoj zemlji je u potpunom skladu sa ruskim i međunarodnim...

Nastavak na NaDlanu.com...

Konuzin: Mira Marković legalno u Rusiji

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2012

Ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio je da Mira Marković legalno živi u Rusiji, a da za Bogoljuba Karića nema informacija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Mirjana Marković legalno u Rusiji

Izvor: Danas, 25.Jan.2012

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio je da je boravak Mirjane Marković u Rusiji u potpunosti u skladu sa ruskim i međunarodnim pravnim aktima.

Nastavak na Danas...

Konuzin: Mira Marković legalno u Rusiji

Izvor: Radio 021, 25.Jan.2012

Boravak Mirjane Marković, supruge bivšeg predsednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, u Rusiji je u potpunosti u skladu sa ruskim i međunarodnim pravnim aktima, rekao je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Konuzin.

Nastavak na Radio 021...

KONUZIN: NE DAMO MIRU MARKOVIĆ!

Izvor: Kurir, 26.Jan.2012, 08:12

BEOGRAD - Pod ruskom zaštitom! Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Konuzin izjavio je da Mira Marković, za kojom je Srbija raspisala poternicu, boravi u njegovoj zemlji potpuno legalno?!..BEOGRAD - Pod ruskom zaštitom!..Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Konuzin izjavio je da Mira Marković,...

Nastavak na Kurir...

Mira Marković legalno u Rusiji

Izvor: Šumadija Press, 26.Jan.2012

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Konuzin izjavio je da je boravak Mire Marković, udovice bivšeg predsednika..

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.