ZAVRŠENA OBDUKCIJA DALIBORA (16) Roditeljima nije saopšten tačan uzrok smrti fudbalera koji se srušio na Adi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 11:00

ZAVRŠENA OBDUKCIJA DALIBORA (16) Roditeljima nije saopšten tačan uzrok smrti fudbalera koji se srušio na Adi

Obdukcija šesnaestogodišnjeg Dalibora J. iz Barajeva, koji je na utakmici na Adi Ciganliji iznenada pao i nakon toga preminuo na terenu završena je danas.

Sahrana mladog fudbalera biće održana danas na matičnom groblju u Barajevu.

Roditeljima nije saopšten tačan uzrok smrti Dalibora J. a rezultati obdukcionog nalaza biće im, kako se saznaje, kao i nadležnom tužilaštvu, dostavljeni najkasniije u roku od mesec dana.

Za sada se nezvanično sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je mladi fudbaler preminuo ili zbog moždanog udara ili zato što je prestalo da mu radi srce iako je, kako tvrde roditelji i trener, prošao sve lekarske preglede koji su pokazali da je dete potpuno zdravo.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PRIZORI KOJI SLAMAJU SRCA Sahranjen mladi fudbaler (16) iz Barajeva koji je preminuo tokom utakmice, Dačini drugari zagrljeni u povorci

Izvor: Blic, 22.Sep.2021

Šesnaestogodišnji Dalibor J. mladi sportista koji je preminuo nakon iznenadnog pada na fudbalskoj utakmici, pred očima oca, mlađeg brata, trenera ali i vršnjaka, danas je sahranjen na Novom groblju u Barajevu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.