VEĆ PRVA SMRT NA ADI: Ušao u vodu i samo pao

Izvor: Mondo, 16.Jun.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEĆ PRVA SMRT NA ADI: Ušao u vodu i samo pao

Beogradsko "more", Ada Ciganlija, uzela je danas prvu žrtvu, samo dan nakon otvaranja sezone kupanja. Muškarac (65) umro čim je zakoračio u vodu.

Foto: MONDO/Predrag Vujić

Kako mediji prenose, nesrećni čovek je došao na nudističku plažu na štakama, skinuo se, zakoračio u vodu i pao.

Utopio se muškarac na Adi Ciganliji

Nažalost, iakop je pomoć stigla brzo nije mu bilo spasa, a plaža na kojoj se našao (nudistička) uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i nije namenjena za kupanje.

Pravo na Adu, počela je sezona (VIDEO)

Identitet muškarca koji je preminuo oko 11.30 sati nije poznat, prenose "Večernje novosti".

"Kako tvrde građani koji su se zatekli na mestu događaja, nesrećni gospodin je došao na plažu u delu gde je kupanje najstrože zabranjeno, gde ne postoje uslovi za bezbedno kupanje i gde nema spasilačke službe, zakoračio da uđe u vodu i srušio se, najverovatnije usled posledica srčanog ili moždanog udara. Spasilačka služba je po pozivu stigla na mesto događaja za manje od minuta i zajedno sa lekarima Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali nažalost muškarcu nije bilo spasa", rečeno je u JP "Ada Ciganlija".

"Ada Ciganlija" ponovo apeluje na sve sugrađane i posetioce da se ponašaju odgovorno, strogo poštuju pravila ponašanja na kupalištu, da borave u vodi u zonama koje su predviđene za kupanje i u radno vreme spasilačke službe, a za starije hronične bolesnike da se rashlade i obavezno jave spasiocima pre ulaska u vodu Savskog jezera, prenosi "Kurir".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.