Izvor: Press, 31.Avg.2018, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDALA SE SA 19 GODINA ZA DRUGA IZ DETINJSTVA, A SPAVALA KOD RODITELJA: Nova Kežmanova žena je Beograđanka iz BOGATE porodice i ima TAJANSTVENU PROŠLOST

Nekadašnji fudbaler Mateja Kežman drugi put je stao na ludi kamen, i to sa dugogodišnjom izabranicom Tarom Šumonjom. Poput poznatog sportiste, i njegova nova supruga iza sebe ima jedan brak.
Mateja Kežman vezu sa Tarom Šumonjom juče je krunisao brakom, a par se venčao na Adi Bojani. Iako su već četiri godine zajedno, o izabranici bivšeg sportiste >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << javnost ne zna mnogo.
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Pre Tare, Mateja je više od decenije bio u braku sa Emilijom Kežman sa kojom ima troje dece, dok je Tara bila udata za sina beogradskog advokata Ace Perišića, Milutina Mutija Perišića.
 
PROBAJ NOVU DRUŠTVENU MREŽU! POŠALJI PRIČU NOVINARIMA KURIRA, KOMENTARIŠI BEZ CENZURE! KLIKNI NA LINK I PRIDRUŽI SE!



Tara, koja potiče iz imućne porodice, se za Milutina udala sa samo 19 godina. Njih dvoje poznaju se od detinjstva, imaju zajedničke prijatelje, a ljubav se rodila iz prijateljstva. 

Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.