SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Mirjana Karanović se pohvalila FIGUROM u KUPAĆEM KOSTIMU i oduševila sve

Izvor: Story, 21.Jul.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Mirjana Karanović se pohvalila FIGUROM u KUPAĆEM KOSTIMU i oduševila sve

Dramska umetnica Mirjana Karanović (62) dane svog odmora provodi na Adi Bojani gde uživa u letnjim danima, ali i plodovima mukotrpnih treninga koje ima preko godine – odličnom izgledu. Naime, glumici na njenoj figuru zavide svi, a neretko dobija komplimente na račun iste. Sada je Mirjana na svom Instagram profilu podelila fotografiju u dvodelnom kupaćem ... The post SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Mirjana Karanović se pohvalila FIGUROM u KUPAĆEM KOSTIMU i oduševila sve appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Darkova verenica oduševila sve mame: Marina pokazala kako joj izgleda stomak posle 4 NEDELJE od porođaja

Izvor: Story, 22.Jul.2019, 17:46

Verenica Darka Lazića, Marina Gagić, objavila je na Instagramu prvu fotografiju nakon porođaja i pohvalila se izgledom samo četiri nedelje nakon porođaja. Marina je sa svojim pratiocima podelila kako je imala sreću da vrlo brzo povrati liniju koju je imala pre trudnoće, ali i isto tako da još...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.