PRAVA OAZA ZA FILMOFILE NA ADI: Evo kako izgleda jedini beogradski bioskop koji radi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2020, 00:08

PRAVA OAZA ZA FILMOFILE NA ADI: Evo kako izgleda jedini beogradski bioskop koji radi (FOTO)

Jedini otvoreni Beogradski bioskop je upravo - na otvorenom

U vreme kada su bioskopske sale zatvorene zbog pandemije korona virusa, "drajv in" bioskop na Adi jedina je oaza za filmofile koji vole veliko platno.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić podelio je utiske sa večerašnje projekcije.

ečeras "drajv in" bioskop na Adi. Prikazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se film "Le Man 66: Slavna 24 sata". Parking je prepun automobila, a mnogo je oldtajmera

Ovo je jedini bioskop u našem gradu koji trenutno radi. Konačno je u Beogradu, posle više pokušaja i više decenija, zaživeo "drajv in" bioskop.

Još jedna od dobrih akcija Grada Beograda. Hvala našem partneru Kombank dvorani - napisao je na svom fejsbuk profilu Goran Vesić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.