OGLASIO SE TRENER STRADALOG DEČAKA NA ADI CIGANLIJI: U suzama potvrdio smrt tinejdžera

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2021, 16:07

OGLASIO SE TRENER STRADALOG DEČAKA NA ADI CIGANLIJI: U suzama potvrdio smrt tinejdžera

Tinejdžer se, prema prvim informacijama, srušio usred utakmice koja se igrala na terenima na Adi

Povodom teške tragedije koja se danas dogodila na Adi Ciganliji u kojoj je oko 13 časova i 45 minuta preminuo mladu fudbaler kluba FK RAD Barajevo, kontaktirali smo Filipa Tomaševića koji se nalazi na čelu pomenutog tima.

- Nemojte molim vas sada ništa, ne mogu stvarno... - rekao je kratko čime je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ujedno i potvrdio istinitost ove tragedije.

.

- Odjednom mu je pozlilo, samo se srušio na zemlju. Hitna i piolicija su došli odmah, ali su mogli samo da konstatuju smrt na licu mesta. Za sada nema drugih informacija, istraga je u toku. Deo jezera na kojem je došlo do tragedije je zatvoren - rekao nam je sagovornik upućen u slučaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.