[NAJAVA] Jednorog, opanak i klavir za 10 dana sleću u Beograd.  Red Bull Flugtag donosi najluđe skalamerije na Adu Ciganliju!

Izvor: TangoSix.rs, 14.Jun.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

[NAJAVA] Jednorog, opanak i klavir za 10 dana sleću u Beograd. Red Bull Flugtag donosi najluđe skalamerije na Adu Ciganliju!

Drugi srpski Red Bull Flugtag održaće se za 10 dana, 23. juna na Adi Ciganliji!
Beograd je tako domaćin jednom od samo osam globalnih događaja u 2019. godini iz Flugtag serije, verovatno najprepoznatljivijeg događaja sa Red Bull pečatom.
– Sve to biće samo novi nastavak priče koja je počela 1992. godine u Beču, gde se prva letelica otisnula sa platforme – od tada, letenje nikada nije prestalo. >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Red Bull Flugtag podigao je svoju čuvenu platformu u preko 150 gradova širom planete, a prethodni događaj je 2013. godine u Beogradu okupio 37 maštovitih ekipa koji su se ohrabrili da polete i u vodu slete pred čak 150.000 ljudi.
Mnogi su im tada zapravo pozavideli, rashladili su se po rekordno vrelom junskom danu 2013. godine, a njihovi poduhvati su sada izazvali još veću konkurenciju – prijave su se utrostručile i po broju i po ludim idejama.
Bilo je teško izabrati timove koji će sada sleteti u vodu, a tu će biti ekipe prilično inspirativnih imena – na zvaničnom Red Bull Flugtag sajtu već sada možete izabrati tim za koji navijate – pogledajte njihove skice, članove posade i biografije na redbullflugtag.rs. Vrlo brzo će vam postati jasno da su se mnogi za ovo pripremili sa ozbiljnim planovima da obore svetski rekord, prelete i Adu, pojedini timovi „prete“ letom do Surčina!
Šta sve neće poleteti? / Foto: Bogdan Kosanović, Red Bull Šta je njihov zadatak? Moraju da sa duge piste polete u letelicama koje su napravili u garaži, bez motora, akumulatora i katapulta – oruđe su samo vetar, ljudska snaga i otkačenost. Pored kreativnosti, ocenjivaće se dužina leta i nastup na platfomi pre leta, a pored dobre zabave, cilj je i preleteti 78.64m, jer je to svetski rekord koji su 12. septembra 2013. godine postavili “Šaptači kokošaka” u Kaliforniji pred 110.000 ljudi.
Šta je vaš zadatak? Da se uz ovakvu pozivnicu zabavite na beogradskom moru uz adrenalinski šou najhrabrijih i najmaštovitijih Flugtag ekipa, a atmosferu će vam dodatno podgrejati voditeljski trio, u sastavu Sara Jo, Ajs Nigrutin i Nikola Đuričko. Ajs i Nikola su pre šest godina uz prepoznatljiv humor slali u vodu ćaknutu ovcu, tetreba, zidarevu ljubav, peglu, leteću ribu, Spartance i ćurane, a sada će Saru i vas uvesti u avanturu najluđih letelica među kojima su i jednorog, opanak, tenk i klavir. – poručuju iz Red Bulla.
Za više informacija o ovogodišnjem Red Bull Flugtagu i timovima koji će poleteti sa čuvene Red Bull Flugtag piste poseti Red Bull Flugtag sajt ili Facebook Event. Vidimo se na Adi!
The post [NAJAVA] Jednorog, opanak i klavir za 10 dana sleću u Beograd. Red Bull Flugtag donosi najluđe skalamerije na Adu Ciganliju! appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Leteće mnogi na Adi - dođite da letimo zajedno!

Izvor: Mondo, 14.Jun.2019

Red Bull i HONOR donose najluđe skalamerije na Adu Ciganliju na Flugtag 2019!..Izvor: MONDO..Kompanija HONOR objavila je da će biti jedan od glavnih sponzora drugog srpskog Red Bull Flugtag događaja, koji će biti održan 23. juna na Adi Ciganliji. Može se reći da će naša prestonica biti privilegovana...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.