Ada dobija velnes centar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ada dobija velnes centar

Radi se na poboljšanju turizma i u Adi. Tamo je potpisan ugovor o izgradnji Velnes centra, koji bi trebalo da počne da se gradi u januaru. Rok za završetak radova je 550 kalendarskih dana, a investicija je vredna 440 miliona dinara.

Javno preduzeće "Adica" upravlja kompleksom koji obuhvata tri otvorena bazena. Oni su na raspolaganju posetiocima samo u periodu od prvog juna do početka septembra.

"Izgradnjom ovog objekta Velnes centra, premostićemo ovaj problem, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << taj način što će Velnes raditi dvanaest meseci. Nadamo se da će nas gosti posećivati pošto nudimo u ovom objektu termalnu vodu i zagrejanu vodu sa termalnom energijom", kaže Tibor Juhas, direktor JP "Adica", Ada.

O cenama ulaznica za novi Velnes centar u Adi za sada se ne može govoriti, ali planirano je to da one budu pristupačne za sve kategorije posetilaca, posebno za penzionere i decu.

"Taj budući objekat imaće od prilike 2300 kvadratnih metara sa tri zatvorena bazena, sa svim pratećim velnes elementima i nadamo se da će ova investicija uticati na razvoj celokupnog turizma naše opštine", kaže Zoltan Bilicki, predsednik opštine Ada.

U Adi se ugostiteljstvom bavi 55 preduzetnika i pravnih lica, a to omogućava gostima da nađu smeštaj u skladu sa željama i mogućnostima.

Opština organizuje niz kulturnih i sportskih manifestacija koje svake godine privuku veliki broj turista.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.