Izvor: Blic, 20.Maj.2022, 16:09

"DOŠLO JE DO KRAJA, ODLAZIM SA SVOJIM SINOM KUĆI" Potresne reči Nenada Periša pre početka mise za njegovog sina Mateja: "Hvala Beogradu na velikom srcu..."

Hteo bih se zahvaliti ovom prilikom gradu Beogradu na velikom srcu koje mi je dao, bez obzira što je moj sin tu završio život. Srce koje su mi dali Beograđani za 139 dana pomogli su mi da osetim ljudsku brigu što u ovim trenucima treba - rekao je Nenad Periš, otac nastradalog Splićanina Mateja Periša, čije je telo, nakon skoro pet meseci potrage, prekjuče pronađeno kod Ade Huje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poruka Nenada Periša: Hvala Beogradu na srcu koje mi je dao

Izvor: Danas, 20.Maj.2022

Nenad Periš, otac tragično nastradalog Splićanina Mateja Periša, danas se na ispraćaju svoga sina iz Beograda u crkvi Svetog Antuna Padovanskog, zahvalio svim građanima Beograda i Srbije, kao i MUP-u.

Nastavak na Danas...

Naslovne strane za subotu, 21. maj 2022. godine

Izvor: Beta, 21.Maj.2022, 10:33

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za subotu, 21. maj pišu o ispraćaju koji je u Beogradu organizovan za mladića iz Splita čije je telo pronadjeno u Dunavu posle višemesečne potrage, o ratu u Ukrajini i o drugim temama.ALO - "Lažne bombe i juče blokirale škole", ministar Aleksandar...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.