Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jun.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatni koncerti YU grupe i Galije u petak na Adi Ciganliji

Sezona kupanja na beogradskoj Adi Ciganliji počinje u subotu, a veče pre toga biće održan besplatni koncert YU grupe i Galije, saopšteno je danas.

Kako se navodi, koncert te dve grupe koje postoje više decenija biće održan u Bir gardenu (Beer garden), na početku makiške strane Ade a posetioci koncerta će, osim besplatne svirke, imati i besplatni >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << javni parking u blizini te lokacije.

Koncert počinje u petak, 14. juna, u 20 časova.

Nova sezona kupanja biće otvorena u subotu podizanjem takozvane "Plave zastave", koja predstavlja najviše međunarodno priznanje za kvalitet vode i bezbednost na kupalištu.

Kupališna sezona trajaće do 8. septembra a jezero će biti otvoreno za kupanje svakog dana od 10 do 19 časova.

Od 15. juna do 4. avgusta u Bir gardenu će biti organizovani i koncerti popularnih rok bendova, koji će i ove godine biti besplatni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.