Beograd: Dečak preminuo tokom utakmice na Adi Ciganliji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Sep.2021, 15:17

Beograd: Dečak preminuo tokom utakmice na Adi Ciganliji

Šesnaestogodišnji dečak preminuo je danas tokom fudbalske utakmice na Adi Ciganliji.

Hitna pomoć i zaposleni iz Crvenog krsta dali su sve od sebe da spasu dečaka, ali mu nažalost nije bilo pomoći, rečeno je Tanjugu iz Hitne pomoći.

Tinejdžer je bio član FK Barajevo, koji je igrao na protiv FK 011 Beograd, a meč je igran u okviru kadetske Fer plej lige.

"Naša ekipa hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << brzo je stigla na mesto nesreće, a dečaka, koga je otac gledao sa tribina, već su pokušali da reanimiraju članovi Crvenog krsta. Nažalost, reanimacija nije bila uspešna", dodali su iz Hitne.

Dečaku je iznenada pozlilo i samo se srušio na zemlju, a na lice mesta došla je i policija.

"U ovom trenutku teško je utvrditi tačan uzrok smrti. Moguće je da je u pitanju aneurizma, ali se ne može sa preciznošću reći. Posle obdukcije na Institutu za sudsku medicinu moći će da se utvrdi uzrok smrti dečaka", dodali su iz Hitne pomoći.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.