Željko Mitrović prodao Pink u BiH i Crnoj Gori

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Mitrović prodao "Pink" u BiH i Crnoj Gori

Televizija TV "Pink" saopštila je da je vlasnik ove kuće doneo odluku da uđe u završnicu procesa oko prodaje televizije "Pink BH" u Bosni i Hercegovini i "Pink M" u Crnoj Gori".

- Ove dve televizije čine samo pet odsto u strukturu prihoda Pink Media Grupe i nisu kompatibilne sa budućim digitalnim razvojnim planom ove grupe - piše u saopštenju.

Kako se dalje navodi Pink (Pink International Company) po hitnom postupku otkupiće 10 odsto vlasnistva televizije Pink, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tako da će Željko Mitrović sa sadasnjih 90 odsto vlasništva ponovo postati vlasnik udela od 100 odsto.

Ova kuća najavila je puštanje četiri nova kanala od septembra ove godine, kao i da je Pink započeo izgradnju 4k digital studija specijalizovanog za SGI, virtuelnu realnost i gejming.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.