ŽELJKO MITROVIĆ UVEO KARLEUŠU NA IMANJE! Najveća BOMBA u rijalitiju - produkcija je dovela da PEVA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 17:11

ŽELJKO MITROVIĆ UVEO KARLEUŠU NA IMANJE! Najveća BOMBA u rijalitiju - produkcija je dovela da PEVA! (VIDEO)

Scena neverica!

Rijaliti programi jedan su od najpopularnijih formata na Pink televiziji.  "Zadruga" obara gledanost već četiri sezone, a pre nje, na ružičastom kanalu prikazivao se rijaliti šou "Farma", koji je takođe okupljao poznate ličnosti.

Ono što je ostalo isto tokom svih ovih godina jeste da su se žurke uvek održavale utorkom.

Produkcija i Željko Mitrović jednom prilikom pozvali su Jelenu Karleušu da bude gost i zapeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na zabavi.

Očekivano, Jeca je napravila šou na imanju, a u jednom trenutku joj se pridružio i Ekrem Jevrić koji joj je oteo mikrofon i počeo da peva.

Atmosferu je zagrejao i Memo koji je zaplesao uz Karleušin hit, što ju je potpuno oduševilo.

Da se o ovom snimku priča i danas, dokazuje snimak koji se pojavio na TikToku pre dva dana uz opis "Kad te ufati šesta dupla".

♬ original sound - mesha
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.