Izvor: Scandal.rs, 09.Jul.2019, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAR ĆERKU?! MNOGI SU OŠTRO ISKRITIKOVALI ALEKSANDRU SUBOTIĆ ZBOG ONOGA ŠTO JE URADILA NA SINOĆNJOJ ŽURKI U ZADRUZI!

Postupci i životne odluke Aleksandre Subotić već godinama unazad izazivaju oprečne reakcije i dele naciju na one koji je podržavaju i razumeju, ali i na one koji je oštro kritikuju. To se desilo i na sinoćnjoj žurki koju je Željko Mitrović organizovao povodom okončanja druge sezone rijalitija “Zadruga 2”, odnosno u čast pobednice Lune Đogani. The post ZAR ĆERKU?! MNOGI SU OŠTRO ISKRITIKOVALI ALEKSANDRU SUBOTIĆ ZBOG ONOGA ŠTO JE URADILA NA SINOĆNJOJ ŽURKI U ZADRUZI! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LUNINA I MARKOVA VEZA NEMA VEZE S VEZOM: Lepi Mića opleo po RIJALITI PAROVIMA, a onda otkrio KO vani JEDINO OPSTAJE

Izvor: Scandal.rs, 09.Jul.2019

Jedan od najiskrenijih učesnika “Zadruge”, surovo realni, Lepi Mića, koji je uvek bez dlake na jeziku i na slobodi ostaje dosledan sebi. Uživao je na sinoćnjoj žurki povodom završetka rijalitija, tvrdi da se nije umorio i da ima energije i za predstojeću sezonu, a parove koje je iznedrila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.