ZADRUGA 3 VEĆ UZBURKALA JAVNOST: DJ Žex otkrio novog učesnika rijalitija

Izvor: Večernje novosti, 17.Avg.2019, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"ZADRUGA 3" VEĆ UZBURKALA JAVNOST: DJ Žex otkrio novog učesnika rijalitija

Iako je bilo teško da se posle odmora privikne na poslovne obaveze koje ga očekuju, vlasnik najgledanije komercijalne televizije se već danas sastao budućim učesnikom treće sezone hiperrijalitija "Zadruga" Nakon odmora koji je proveo u Italiji, Španiji, Brotaniji i Francuskoj, Željko Mitrović vratio se u Beograd kako bi priveo kraju pripreme za novu televizijsku sezonu, u kojoj je najavio bogat sadržaj i nove formate i igrane serije.Iako je bilo teško da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << posle odmora privikne na poslovne obaveze koje ga očekuju, vlasnik najgledanije komercijalne televizije se već danas sastao budućim učesnikom treće sezone hiperrijalitija "Zadruga", a o tome je obavestio svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.Naime, otac pobednice "Zadruge 2" Lune Đogani, poznati denser Gagi Đogani, danas je potpisao ugovor sa vlasnikom ružičaste imperije, spreman da postane deo treće sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.DJ Žex podelio je na svom profilu na Instagramu snimak sa Gagijem na kojem se vidi kako denser potpisuje ugovor o ulasku u "Zadrugu 3", a ova objava privukla je veliku pažnju ne samo medija, već i celokupne javnosti.Foto: M. LabudovićPročitajte još: Gagi Đogani progovorio o Luninim eksplicitnim scenama- Nije ni ćuran hteo na svadbu, jer je znao šta mu se sprema - poručio je Mitrović u videu i dodao:Prvi radni dan započinjem potpisivanjem ugovora sa budućim učesnicima "Zadruga 3" najspektakularnijeg rijalitija svih vremena, pre svega zbog veštačke inteligencije, robota, koji će im biti najbolji prijatelj i najbolji savetnik. Potpusivanje započinjem sa neizbežbim predstavnikom familije Đogani, predstavnikom grupe "Funky G", Gagijem Đoganijem.Kako će se Gagi snaći u najgledanijem rijalitiju saznaćemo od septembra, a ostaje da vidimo da li će Željko na svom profilu otkriti sa kojim je još učesnicima potpisao ugovor.
Pogledaj vesti o: Željko Mitrović

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ZNALA SAM DA ULAZI! Evo šta Luna poručuje Gagiju pred "Zadrugu 3" - ima VAŽAN savet! A Anabela ĆUTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019

Iskreno....Uskoro počinje "Zadruga 3". Imena nekih budućih učesnika su već poznata, a danas je otkriveno ime još jednog stanovnika Bele kuće...Naime, danas je vlasnik televizije Pink, Željko Mitović, podelio na svom Instagram profilu snimak kako Gagi Đogani potpisuje ugovor o ulasku u novu sezonu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.