Urnebesa odevna kombinacija zeta Željka Mitrovića: „Izgleda kao da nosi pelene“

Izvor: Luftika.rs, 08.Avg.2022, 14:55

Urnebesa odevna kombinacija zeta Željka Mitrovića: „Izgleda kao da nosi pelene“

Fotografija budućeg zeta Željka Mitrovića, Ukrajinca Ilije, postala je viralna na Tviteru – a korisnici te društvene mreže je opisuju kao „bizarnu“.
Na fotografiji verenik Mitrovićeve naslednice Kristine pozira u verovatno užasno skupoj modnoj kombinaciji – ali, korisnici Tvitera pišu, ukus izostaje i sve je veliki kič. Veliku pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << privlače i njegove sandalice, ali i prsti na nogama.
Neke je njegov izbor odeće podsetio na pidžamu, a zbog podvrnutih, odnosno, podignutih pantalona, izgleda i kao da nosi pelene, prenosi Nova.rs.
Foto: Printscreen “Ovaj lik je kao slučaj Bendžamina Batona i za sad je prešao iz faze babe u tetku”, “Razmislila bih da li bih ovo i do štale obukla”, “Kakav stil, kakva klasa, kakav dasa”, samo su neki od šaljivih komentara na njegov račun na Tviteru.
Biznismen Ilija, inače najmlađi milijarder na svetu, koji je prošle godine zaprosio Kristinu, naslednik je porodične kompanije koja se bavi proizvodnom uranijuma, pa se neretko može čuti da je on zapravo naslednik kralja uranijuma.
Oni koji poznaju mladi par kažu da je Ilijina porodica jedna od najuspešnijih u svetu kad je u pitanju uranijum.
Budući zet Željka Mitrovića, inače, ima i sopstveni biznis, koji vodi u Londonu, gde i živi, ali i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Ima svoj privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocenih automobila, koje menja gotovo svakodnevno. On i Kristina su se upoznali tokom školovanja u Engleskoj, a Ilija je bio jedan od najboljih studenata, a posebno se ističe po znaju mnogo stranih jezika.
Izvor: Nova.rs
Željko Mitrović za najskuplju kuću u Srbiji iskeširao 4,5 miliona evra

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.