SVI DETALJI SA OTVARANJA ZADRUGE! Evo šta se dešavalo IZA SCENE! (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2019, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVI DETALJI SA OTVARANJA ZADRUGE! Evo šta se dešavalo IZA SCENE! (FOTO+VIDEO)

Spektakl!

Došla je i ta dugočekana noć, kada će vrata luksuznog imanja u Šimanovcima biti otvorena za učesnike treće sezone najgledanijeg rijalitija ikada na ovim prostorima.

Veliki broj poznatih lica, ali i onih manje znanih korača večeras za Zadruzi, posle karantina u kome su proveli nešto više do 24 časa (više o tome pročitajte OVDE)

Ekipa portala Srbija Danas je na licu mesta u Šimanovcima i preneće vam sve one detalje koje nećete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moći da vidite na televiziji!

Veliki Šef je pripremio iznenađenje za sve učesnike rijalitija i za sve gledaoce. Stiglo je njegovo pismo u kom otkriva ko je poslednji 50-ti učesnik. U trenutku kada je Dušica pročitala da je to Milan Milošević, koji je celo veče vodio program, svi su zanemeli od šoka.

Ušao je i Gagi Đogani u treću sezonu rijaliti programa.

Ko god je pratio prethodnu sezonu, čuo je za Filipa Mijatova. On je izneo niz dokaza da su on i Ana Korać bili u prisnom odnosu, ali Ana nikad nije htela da prizna da su imali nešto više od prijateljstva.

Miljana i Marija Kulić, upravo su pristigle u Šimanovce. Marija je prokomentarisala da ne može da veruje da se Miljana pomirila sa bivšim dečkom Zolom. Otkrila je da joj je Miljana poručila da njih dvoje nisu u vezi, iako internetom kruži slika na kojoj se ljube.

Dalila i Dejan Dragojević pristigli su u Zadrugu. Dalila je najavila da očekuje da će osvojiti prvo mesto.

 Saška Karan ne prestaje da pravi haos od kako je stigla u Šimanovce. Sada je ušla u sukob sa cimerima i počela da baca hranu. Obezbeđenje je odmah reagovalo i pokušalo da je smiri. Pogledajte ovu situaciju:

U Imaginarijum pristigao je i Vladimir Tomović, koji je u prethodnoj sezoni bio u vezi sa Stanijom Dobrojević.

Pinkova zvezda Milan Petković, kog su mnogi povezivali u drugoj sezoni sa Minom Vrbaški, je stigao u studio. Najavio je da je sada spremniji, nego u prethodnoj sezoni.

Saška Karan je poznata po tome što uvek kaže šta misli. Kada je ušla u studio, voditeljka nije mogla da je obuzda. Saška je vikala na sav glas i održala je svoj monolog. Pogledajte kako to izgledalo:

Sara Reljić je krasila prvu sezonu, a sada se u Šimanovce uselio njen brat Filip Reljić, koji je majstor za tetovaže.

Milica Kemez u svom profilu otkrila je da je odrasla u hraniteljskoj porodici i da nije imala srećnu životnu priču.

Nakon žestokog sukoba sa Tarom Simov, Ivi Grgurić je pozlilo i ispovraćala se u studiju.

U Šimanovce je pristigao i Rade Lazić, koji je poznat široj javnosti po tome što su ga povezivali sa Lunom i Anabelom. Imaćemo prilike da ga gledamo u narednom periodu na malim ekranima.

Malo je falilo da dođe do tuče između dve Zadrugarke, Tare Simov i Ive Grgurić, zvog Vladimira Tomovića. Pogledajte u video klipu šta se dogodilo iza kulisa.

Dušica je najavila budućeg Zadrugara Vladimira Adžića kao brata popularne pevačice Dare Bubamare. Međutim, kada je on kročio u studio, demantovao je ovu najavu. Voditeljka je bila vidno iznenađena. Pogledajte njenu reakciju u video klipu:

Neki od učesnika prethodnih sezona, rešili su da se pojave i u ovoj trećoj sezoni. Neki od njih su već pristigli u Šimanovce - Filip Đukić, Bane Čolak, Jelena Krunić, Bora Santana.

Marina Dančo poznata je po izjavi "Ja sam majka šestoro dece" u emisiji "Brak n neviđeno", a sada je opet trudna i sedmo dete je na putu. Sada je Marina u šestom mesecu trudnoće i možemo očekivati porođaj u Zadruzi ukoliko ostane do decembra u rijalitiju. Osim nje u studio je ušao i Bane Čolak.

Mirko Gavrić je bio učesnik prethodne sezone Zadruge, ali je opstao u Beloj kući samo 21. dan. Međutim, s obzirom na to da se druži sa Lunom Đogani, često smo imali prilike da čujemo njegovo ime. Osim njega u studiju se nalaze i Miroslava Živković, Monja Milenković Marenzi i Raća Mitrović

U Belu kuću su  se uselili Sani Trik FX, Mlađan Jovanović, Ivana Krunić, Ivan Gajić, Milica Milosavljević Dugalić.

Možemo zapaziti da je Veliki šef uložio dosta truda kako bi napravio pravi spektakl u trećoj sezoni. Primećujemo da je napravio bogatu trpezu za buduće Zadrugare. Osim šarenih boja u spavaćoj sobi, napravljene su i nove prostorije u Imaginarijumu - pozorište i diskoteka.

Milan Milošević i Dušica Jakovljević su dobili pojačanje. Naime, Milan je predstavio starletu Tamaru Đurić kao svoju koleginicu u trećoj sezoni.

Dušici i Janjušu su se pridružili Zoki Šumadinac, Jelena Pešić, Stefan Karić i Šopić Ivana. Priliko ulaska u studio, Karić je poklonio buket ruža voditeljki. Dušica se oduševila jer su ruže bile poređane kao logo Crvene Zvezde, za koju voditeljka navija.

Marko Janjušević Janjuš je prvi rijaliti učesnik. U svom profilu, poručio je očekuje da osvoji drugo mesto. Dodao je da ne možemo da očekujemo da će stupiti u vezu sa nekom Zadrugarkom. U studiju je zaplakao kada je pokrenuta priča o njegovoj ćerki. Prilikom pomisli da neće videti ćerku deset meseci, krenule su mu suze.

Željko je imenovan Dragana Marinkovića Macu za upravnika pozorišta. Poručio je okupljenim novinarima da mu požele sreću jer ukoliko ne bude opravdao očekivanja, biće smenjen.

Luna Đogani, Željko Mitrović i Ognjen Amidžić stigli su u Zadrugu i odmah predstavili robota Leposavu. Prvi put se robot oglasio i porazgovarao sa njima. Možemo primetiti da je Leposava duhovita i vrlo rečita. Potom su prošetali kroz nove prostorije u Šimanovcima, pokazavši diskoteku i sportsku dvoranu.

Zavirite sa nama iza kulisa. Evo kako izgleda nova prostorija u Zadruzi - pozorište.

Pristigla je i voditeljka najgledanijeg rijaliti programa, Dušica Jakovljević.

Pobednica druge sezone, Luna Đogani, stigla je u Šimanovce u pratnji svoje majke Anabele Atijas. Željko i Milica Mitrović su ih sproveli kroz Zadrugu. Svi su primetili da je Luna potpuno promenila lični opis novom frizurom.

Samo 2 sata pre početak otvaranja Zadruge 3, veliki šef Željko Mitrović predstavio je na Instagramu novog voditelja spektakularnog rijalitija. To je glumac Dragan Marinković Maca, koji je bio i u pregovorima sa produkcijom "Parova", ali se na kraju odlučio za Pink.

Објава коју дели Dragan Marinković Maca (@dragan_maca) дана 6. Сеп 2019. у 9:09 PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.