Počela Zadruga: Preko trideset takmičara započelo borbu. Očekuje se svašta

Izvor: Večernje novosti, 07.Sep.2017, 02:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela "Zadruga": Preko trideset takmičara započelo borbu. Očekuje se svašta

Voditeljski trio Rada Radenović, Ognjen Amidžić i Dušica Jakovljević spremno dočekuju učesnike koji će se u rijalitiju zadržati čak šest meseci Dugoočekivani rijaliti šou "Zadruga" počeo je u sredu uveče! Voditeljski trio Rada Radenović, Ognjen Amidžić i Dušica Jakovljević spremno su dočekali 32 učesnika koji će se u rijalitiju zadržati čak šest meseci.Ranije danas vlasnik Pink televizije >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Željko Mitrović je istakao da će ovaj rijaliti po svemu biti drugačiji od onih koji su se prikazivali u Srbiji.Čitav projekat snima 140 kamera, dva spajder sistema, osam dronova, a ekipa od 60 ljudi na svakoj smeni vodiće računa o svakom detalju rijalitija. Željko Mitrović: Ovo je prava istina o bebi koju unosim u "Zadrugu" - da li sam je usvojio i hoće li se trudnica poroditi uživo! - Na ovaj projekat sam veoma ponosan i on će biti, bez sumnje, jedan od najvećih projekata ikada i na planetarnom nivou, kada se radi o rijaliti kategoriji jer ovakvih primera nije bilo do sada. Kao što možete da vidite, sagradili smo ceo jedan grad, malo selo, rajski vrt.. (Vidi OVDE). Omogućili smo da se sadržajno 32 učesnika nađe u najrazličitijim situacijama i, naravno, potrudićemo se da im iskomplikujemo život zato što im je ovde sve luksuzno, moći će sve da kupe i pribave, a imaće samo tri hiljade dinara nedeljno, što je realnost u Srbiji - istakao je Mitrović i dodao da su mnogobrojne inostrane produkcije već zainteresovane za kupovinu licence za emitovanje "Zadruge", zbog čega je veoma ponosan. Evo šta će osvojiti pobednik "Zadruge" Ko je sve ušao u rijaliti čitajte ovde:

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Zadrugari" u trci za 50.000 evra

Izvor: Večernje novosti, 07.Sep.2017

U STUDIO 5 u Šimanovcima u sredu uveče nešto posle 21.00 ušli su prvi učesnici novog, dugo najavljivanog rijalitija "Zadruga" U STUDIO 5 u Šimanovcima u sredu uveče nešto posle 21.00 ušli su prvi učesnici novog, dugo najavljivanog rijalitija "Zadruga", koji ćemo narednih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.